Scroll Top

Bemutatkozás

Az vagyok, aki számára fontosabb, hogy Te ki vagy!

Alapító: Halász Ágnes

AGI-3

Életem fő fókuszában mindig az emberi értékek és kapcsolatok álltak, állnak.
Elkötelezetten közvetítem, hogy a külső és belső konfliktusok kezelésének és az érett érzelmi kommunikációnak az élet minden területén jelentős szerepe van, hiszen mélyíti és tartalmassá teszi létünket, kapcsolatainkat.
Életemet sikerélmények sora kíséri, szinte mindig elértem, amit célul tűztem magam elé. Ugyanakkor sokszor tapasztaltam azt is, hogy a cél felé vezető úton kimerültem, elfáradtam, motivációt vesztettem. Engem minden élethelyzetben (munkahelyen és magánéletben egyaránt) a minőségi emberi kapcsolatok tartottak éberen és lelkesen. Még nehéz időszakokban, kihívást jelentő helyzetekben is nagy összefogással és örömmel haladtunk át. A konstruktív és inspiráló magánéleti- és munkahelyi légkörért kampányolok azóta is!
Munkám során a gyors megértés, racionális gondolkodás, érzékenység és kreativitás jellemez.

A csapat

nem más, mint szabadúszókból válogatott kollaboráció, akikkel nem csak profi, de rendkívül jó hangulatú is a közös munka. Több, mint 10-en vagyunk, akik közül 4-en alkotjuk a kemény magot. Projekt alapon szerveződünk.

Liebscher Laci
regenerációs coach, stílusa:
higgadt elemző
Balogh Ingrid
vezetőfejlesztő coach,
stílusa: laza elegancia
Kontra Dia
tréner,
stílusa: lendületes motivátor

Tapasztalat

0
év
munkahelyi (javarészt jó!) tapasztalat
+
tréningnap
0
+
teamcoaching alkalom
0
+
100+ óra egyéni coaching, mediáció
elmaradt alkalom
0
+
mosoly
Olyan sikeres cégeknek dolgozunk (jellemzően IT szektorban, agilis cégkultúrában), ahol a siker mellett arra is figyelmet fordítanak, hogy ezeket a sikereket örömmel és motiváltan érjék el. A szinte minden alkalom után elhangzó visszajelzés a közös munkáról, hogy mennyire értékes embereket ismertek meg egymásban (egyéni folyamatok esetén önmagukban) a résztvevők, és mennyire természetes, őszinte és tartalmas kapcsolódásokat éltek meg, éltünk meg együtt. Bizonyára van benne némi szerepünk. De a legnagyobb elismerés, ha végül feleslegessé válunk, és a további fejlődési lépésekhez már nincs szükség a láthatatlan összetartó erőnkre, mert láthatóvá vált és elmélyült az a belső erőforrás és kreativitás, amire bizalommal lehet támaszkodni, ami által lehet bátran újra és újra megújulni.
IT - agilis csapatfejlesztés

A nap során sikerült végre egymásra hangolódni, olyan témákról érdemben beszélni, ami mindenki számára releváns. Kreatív és inspiráló légkörben tudtunk megoldásokat találni, amik nagy részét a mai napig használunk a hétköznapi munkafolyamatokban.

Bankszektor - senior menedzser

Köszönöm szépen a közös beszélgetést, a való világban már fel is használtam a tegnap felém elhangzott tanácsokat. A kollégámnak küldtem egy e-mailt, amiben elnézést kértem a feszült hangnememért + leírtam a szóban elmaradt én üzenetet (miért zavart a kialakult szituáció). Nagyon jól reagált, megértően, nyitottan. Működött az általad javasolt kommunikációs módszer. Igyekszem majd minél tudatosabban alkalmazni.

Pénzügyi tanácsadó cég - könyvelő

A mediáció során Ági jókat kérdezett, jó irányba vitte a beszélgetést, jó pontokra mutatott rá. Meggyőző volt, nem formált véleményt, saját életéből is hozott be példákat. Átérzett, miközben kívülálló tudott maradni, és mégis nagyon velünk volt. Abban a pár hétben létezett a mi hármasunk. Részese a ma is működő, szeretetteljes és egymásra odafigyelő kapcsolatunk sikerének.

Kapcsolat

Nem lesz sablonos a válaszunk, keress bátran és bizalommal.

 

    Az űrlap használatával Ön hozzájárul adatainak ezen weboldal általi tárolásához és kezeléséhez.

    Adatvédelmi beállítások
    Amikor meglátogatja weboldalunkat, az Ön böngészőjén keresztül információkat tárolhat bizonyos szolgáltatásokból, általában cookie-k formájában. Itt módosíthatja adatvédelmi beállításait. Felhívjuk figyelmét, hogy bizonyos típusú cookie-k blokkolása hatással lehet a webhelyünkön és az általunk kínált szolgáltatásokra gyakorolt ​​élményére.