Scroll Top

Küldetés

Célunk, hogy hasznosuljon minden humán fejlesztésbe tett erőfeszítés, és a megszerzett tudás, készségek beépülési rátája 100+% legyen!

Jellemzően egy készségfejlesztő tréning után a hétköznapokba beillesztett tudás mindössze 10-30%. Ez alapvetően nem a tréningek hibája, hiszen egy tréning célja a gondolatébresztés, új technikák megismerése és kipróbálása. De mi van a tréning után? Azt a merész célt tűztük ki, hogy a fejlesztéseink során nem csak arra helyezzük a hangsúlyt, hogy minden készség és tudás 100%-ban alkalmazásra kerüljön, hanem arra is, hogy a résztvevők képessé váljanak az állandó megújulásra, önállóan fejlesszék tovább magukat, kreatívan kezeljék a helyzeteket. Ez már 100+%, vagy akár még több is lehet!

Tapasztalat

0
év
munkahelyi (javarészt jó!) tapasztalat,
+
tréningnap
0
+
teamcoaching alkalom,
0
+
100+ óra egyéni coaching, mediáció,
elmaradt alkalom
0
+
mosoly
Kapcsolat és ajánlatkérés

Kapcsolat

Kapcsolat és ajánlatkérés

    Az űrlap használatával Ön hozzájárul adatainak ezen weboldal általi tárolásához és kezeléséhez.

    Adatvédelmi beállítások
    Amikor meglátogatja weboldalunkat, az Ön böngészőjén keresztül információkat tárolhat bizonyos szolgáltatásokból, általában cookie-k formájában. Itt módosíthatja adatvédelmi beállításait. Felhívjuk figyelmét, hogy bizonyos típusú cookie-k blokkolása hatással lehet a webhelyünkön és az általunk kínált szolgáltatásokra gyakorolt ​​élményére.